Sprzedawcą jest: Auchan Polska Sp. z o.o.
Dijo
Dijo
Marka:
Dijo
Opis produktu:
Tortilla pszenna ambientalna, o średnicy 30 cm
Nazwa produktu ureg prawnie:
Tortilla pszenna
Zawartosc netto:
570 g
Skladniki:
mąka PSZENNA 63%, woda, tłuszcz palmowy, stabilizatory: glicerol, karboksymetylceluloza, guma guar, GLUTEN PSZENNY, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, glukoza, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, substancje KONSERWUJĄCE: propionian wapnia, sorbinian potasu, BŁONNIK PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1318 kJ / 315 kcal |
Tłuszcz | 7,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g |
Węglowodany | 53 g |
- w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 7,2 g |
Sól | 2,0 g |
Referencyjne spożycie dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal)
Kraj pochodzenia:
Polska
Zalecenia dla alergikow:
Produkt zawiera ZBOŻA zawierające GLUTEN.
Rodzaj opakowania:
Paczka foliowa
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym chłodnym miejscu, w temperaturze od +15 °C do +25 °C
Warunki przechowywania:
Po otwarciu przechowywać w zamknieteym opakowaniu (zalecana temperatura od +15 °C do +25 °C) i spożyć w ciągu 4 dni.
Uzytkowanie i przechowywanie:
Przed otwarciem należy zgiąć opakowanie na pół zgodnie z instrukcją na nim zamieszczoną.
Adres producenta:
Dijo Baking sp. z o.o., Zabrodzie 28, 52-351 Wrocław.
Kod EAN:
5900928003686